分享到:

星期日我地一家去左參加 #ubaby 的一歳生日party! 玩得好開心呀!

當日的場地係 #拉斐特,個場地佈置得超靚!一入會場已經被好多波波的生日佈景吸引!


跟住再有個超夢幻的迎賓小食車,好多糖果又有好好食的cupcakes!


仲有個主題佈景,我同Timtam仔影左好多靚相!個個佈景媽媽我都超鐘意!

大會安排左好多活動,爸爸媽媽可以一邊食自助午餐Buffet, 一邊同BB周圍去玩:

「#1歲BB模特兒大賽」

每個BB都有機會比專業攝影師單獨影相,照片將會係ubaby的網頁內公開投票,最多like的BB就會得獎架喇!


「#BB爬行行走大賽」

當日最熱鬧的活動一定係BB爬行大賽!每組的勝出BB都會有禮物!


真係要讚下ubaby非常細心,係生日會前數日已經問定BB的爬行情況,好似Timtam仔已經識行,大會就安排左「行走大賽」比小數已經識行的BB, 等BB都可以有得參與!


「#最佳BB造型比賽」

當日大會會即場選出一位打扮得最有心思的BB, 得到最佳BB造型獎!當日得獎者真係實至名歸!係恐龍BB造型黎架!非常得意!
「#三層生日蛋糕」

大會係之前已問定我地拎Timtam仔的相,原來係用黎做生日牌,個蛋糕放滿一歲生日的BB相,好靚好有心思!

最後仲有一大袋生日禮物送比每個BB,裡面有好多BB用品好啱Timtam仔用!

好開心可以參加到呢次活動,Timtam仔一歲生日因爲發燒而參加唔到媽媽谷的生日會,今次就可以補返數啦!見到佢同其他BB的互動好攪笑!係步行比賽仲攪出笑料,真係一個好開心的回憶!
如果你地有興趣參加仲有機會架!因為今次活動好快滿額,好多BB都參加唔到,聽講ubaby遲d或會攪多次生日party, 大家可以去like佢地Facebook page留意最新公佈啦!

UBABY Magazine 懷孕育兒生活雜誌

拉斐特 Lafayette

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*

Facebook: Timtam仔的成長日誌

歡迎邀稿/出席活動:Timtamboy01@gmail.com

駐站Blogger :

#Esdlife 靚太club #媽咪幫 Yahoo親子 #BK Milk  #PressLogic 親子日常ubaby Magazine#Beauty Exchange

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*

分享到:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *